Lila, finfint för green eyes

I morse pysslade jag med det här. Det hade ju vart mer praktiskt att sminka tutorials precis innan man ska ut eller något sådant, men då är ljuset oftast kasst. Dessutom har jag oftast bråttom med att göra mig i ordning när jag ska ut på hyss.

Här får ni se mig sminka en lila/rosa sotning. Jag veeeet att jag har huvudet för lågt, ska försöka bättra mig och tänka på det fram över.

YouTube Preview Image

Musiken i bakgrunden är gjord av en god vän till mig. Fullkomligt älskar hans musik. Han är rätt snäll han med.

DSC06856DSC06837DSC06842DSC06863

 

Dagens låt: Nathaniel Rateliff – Still Trying

/Lisette, motjönköping?..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>