Jag kan förstå att jag kan vara svår..

 

Det är ok att erkänna att det här året varit ett av de jobbigaste i mitt liv. Förlorat hopp i omgångar, slitits mellan två världar, längtat hem. Jag brukar vara en rätt positiv människa, hur ska jag annars kunna överleva? Men det här året har jag tillåtit mig själv att falla, falla tills det inte gått att falla mer.

Och musiken.. Den som alla tror att jag har lagt på hyllan, vilket inte stämmer alls. Jag har hållt den för mig själv i år, i digital format, valt att testa annat än piano och sång. Velat hålla den hemlig tills den säger mig något..

Men här om veckan längtade jag tillbaka till pianot och valde att börja skriva lite på svenska, ett språk jag behärskar. Jobbigt, nära och svårt. Men jag gillar det. Och det var dags igen, så som det brukar bli efter jobbiga erfarenheter. Dags att skriva ut allt det där som tärt. Släppa ut för att få släppa in allt det där som gör mig len inombords.

Jag antar att de flesta låtar framöver kommer handla om det här jobbiga året. Men håll huvudet högt, 2015 är påväg och likaså jag. Det kommer bli bra.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>