Sminka mig ren

Jag fick feeling och sminkade mig färgglatt. När jag var redo för att ta bilder med den finfina kameran, upptäcker jag förskräckt att min roomie tagit med sig kameran till Jönköping. Ok ok, kameran är egentligen hans, men irritationen gick inte att stoppa (grrrrr). Så när jag surat klart samt ringt och skällt ut honom lite (för att han använder SIN egen kamera utan min vetskap, logiken är på hög nivå här) så fick jag nöja mig med att ta bilder med min iPhone. Buuuuuu! Men vad ska man göra liksom. Så jag och ni får nöja oss med dessa bilder..IMG_4117IMG_4122IMG_4123IMG_4091IMG_4126Den sista bilden är till Nicklas, min roomie. Fyyyyyy! Inte ta dina saker ifrån mig!

Dagens låt: Stephen Lynch – The Ballad of Scarface

/Lisette, visstärjagcharmigochomöjlig

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>