Lisette Testar – Japan Candy Making Kit

Hoppas ni hade en god jul och en god nyårsafton!
Jag själv var i England under jul och försökte visa engelskmännen hur man dricker snaps i Sverige på julafton. Blev en rolig julafton men en smärtsam juldag. Den dagen man faktiskt firar i England. Den dagen låg jag under täcket och försökte försvinna. Jaja, nu ska vi inte haka upp oss på mina vanliga pinsamheter.

Dags för en till Lisette Testar. Denna gången provar jag på att göra japansk godis:
YouTube Preview Image

Dagens låt: Dream Theater – The Count Of Tuscany

/lisette, nästajulblirdetingensnaps!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>