röda läppar på Elvira

Här om dagen i skolan fick vi en rolig uppgift. Vi fick en moodboard som var och en skulle tolka i dagens sminkning. Tyvärr glömde jag helt att fota denna moodboard, men den var fylld med bilder på vinterlandskap, vinröda läppar, vita pälsar, brasor, rött vin och romantiska röda rosor.

Jag tolkade allt direkt till fräschhet, fokus på romantiska läppar och rent på något sätt. Därför blev det en mycket mjuk ögonmake och dämpade ögonbryn för att häva fram läpparna mer. Därför blev det också en stram tofs, för att som sagt lägga all fokus på hennes läppar. Romantiskt, vackert, fräscht och cleant.

image

imageimage

Tyvärr hade jag bara mobilen på plats att ta kort med. Måste börja ta med mig den riktiga kameran på lektionerna..

/lisette, romantikja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>