Om mig

1554352_10202875643878209_2134282320_n Mitt namn är Lisette Alfredsson (född 1988, Göteborg) och jag gillar allt som i stort sätt har med att skapa att göra;

Måla stora oljemålningar, skriva musik, sminka, pilla med lera, spela piano, skriva, coacha inom LOA, sy ett klädesplagg, baka mumsiga cupcakes och kanske förvandla om en gammal möbel eller två. Letar du efter en kreativtörstig tjej så har du hittat rätt!

Efter att ha gått Musik- och Ljudproduktionslinjen på Skövdes Högskola startade jag ett litet eget företag som omfattade konst och musik (sälja lite tavlor och sälja musik till små projekt). Senare utvecklades det också till att jag blev en så kallad ”livscoach” inom LOA (Law Of Attraction) genom mycket egen-studerande men också genom att studera distans på en skola i USA.

NU utvecklar jag ytterligare ett karriärsval; jag utbildar mig till Maskör här i Göteborg! Vilket är otroligt roligt och utvecklande! Kreativt, konstnärligt, socialt och utmanande yrke. Love it!

Hoppas ni kommer trivas på den här bloggen! Ni får något nytt varje dag!

All kärlek till er!

/Lisette A

Nå mig på lisette.alfredsson@hotmail.com
Följ mig på instagram: lisettealf

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>